fbpx

Ακτοπλοϊκά ΕισιτήριαΑεροπορικά ΕισιτήριαΘαλάσσιες ΕκδρομέςΜεταφορές & ΕκδρομέςΞενοδοχείαΕνοικίαση ΟχήματοςΜεταφορά Χρημάτων / ΣυνάλλαγμαΠροσαρμοσμένο Πακέτο

Ακτοπλοϊκά ΕισιτήριαΑεροπορικά ΕισιτήριαΘαλάσσιες ΕκδρομέςΜεταφορές & ΕκδρομέςΞενοδοχείαΕνοικίαση ΟχήματοςΜεταφορά Χρημάτων / ΣυνάλλαγμαΠροσαρμοσμένο Πακέτο

Explore the Myth

Στην παρακάτω εκδρομή θα επισκεφθούμε τα εξής μέρη:

  • Ανασκαφές Ακρωτηρίου
  • Μουσείο της Χαμένης Ατλαντίδας
  • Ηφαίστειο
  • Θερμοπηγές

Η εκδρομή ξεκινάει με την επίσκεψη στο μουσείο της Χαμένης Ατλαντίδας μεταφέροντάς σε ένα ταξίδι στο χρόνο, δινοντάς σας μια γεύση γύρω από το πώς ξεκίνησε ο μύθος για την χαμένη Ατλαντίδα. Μύθος και ιστορία γίνονται ένα. Αρχαιολογία, γεωλογία και τεχνολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία. Ιστορία και θρύλος γίνονται ένα! Ξεκινώντας την ημέρα εξερεύνησης του παρελθόντος του νησιού, αφήστε τις καινοτόμες τεχνολογίες να σας μυήσουν στο Μινωικό παρελθόν της Σαντορίνης και στο μύθο της Χαμένης Ατλαντίδας. Από τον μύθο του Πλάτωνα μέχρι την προϊστορική ηφαιστειακή έκρηξη του 1612 π.Χ.. «Βόλτα» σε πραγματικό χρόνο στα σοκάκια της Χαμένης Ατλαντίδας! Αφήνεις τη «χρονομηχανή» να σε ταξιδέψει στον κόσμο της Ατλαντίδας και να ζήσεις στιγμές της καθημερινότητάς της ανάμεσα στους κατοίκους της.

Ζήστε τη μεγάλη έκρηξη, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της προϊστορικής Μεσογείου! Νιώστε τον σεισμό και το τσουνάμι με όλες σας τις αισθήσεις και δείτε την καταστροφή της μυθικής Ατλαντίδας μπροστά στα μάτια σας, σε μια εμπειρία 9D.

Στην συνέχεια οδηγείτε στην προϊστορική πόλη του Ακρωτηρίου που ενέπνευσε τον μύθο της Χαμένης Ατλαντίδας. Η πόλη αυτή θάφτηκε κάτω από την ηφαιστειακή τέφρα μετά την τεράστια έκρηξη του ηφαιστείου του 1612 π.Χ. που κατέστρεψε τον μινωικό πολιτισμό. Ο αδειούχος ξεναγός σας , σας συνοδεύει στο Ακρωτήρι και σας μεταδίδει γεγονότα της εποχής εκείνης, περπατώντας μαζί σας ανάμεσα στα μονοπάτια και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, που ζουσαν οι αρχαίοι Έλληνες πριν, τόσους αιώνες.

Μετά από την επίσκεψη στις ανασκαφές σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει η περιήγηση στο ηφαίστειο του νησιού.

Η κρουαζιέρα σας αναχωρεί από το νέο λιμάνι του Αθηνιού. Μετά από μόλις 15 λεπτά με το πλοίο, θα φτάσουμε στον κόλπο του ηφαιστείου, όπου θα παραμείνουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων, αν θέλετε, μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι μαζί με τον ξεναγό , προς την κορυφή όπου βρίσκονται ενεργοί κρατήρες.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο νησί της Παλαιάς Καμένης για τις ιαματικές πηγές, τα περίφημα λασπόλουτρα, που σχηματίστηκαν ως αποτέλεσμα ηφαιστειακών εκρήξεων. Στον μικρό κόλπο του Αγίου Νικολάου η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου, καθώς αναμιγνύεται συνεχώς με τα κανονικά θαλάσσια ρεύματα. Το σκάφος θα μείνει εδώ περίπου 30 λεπτά για να απολαύσετε όποιος από εσάς επιθυμεί, ένα υγιεινό μπάνιο.

Μετά το μπάνιο, θα επιστρέψετε στο λιμάνι κρατώντας υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι σας στο χρόνο!

 

Αναχώρηση: 10:00

Διάρκεια 6 ώρες περίπου

Περιλαμβάνονται στην τιμή:Μεταφορικά, Είσοδοι σε χώρους, Αδειούχος Οδηγός & Τοπικός Βοηθός

Εξαιρούνται:Φιλοδωρήματα, Προσωπικά ΈξοδαΤιμή: 105,00 € | Αγοράστε Online αυτή την Εκδρομή


See All Activities

Image
Image
Image
Image

logo dak bot

 Φηρά Σαντορίνη

info@dakoutrostravel.gr
Γενικές Πληροφορίες

tours@dakoutrostravel.gr
Τμήμα Εκδρομών

reservations@dakoutrostravel.gr
Τμήμα Εισιτηρίων

+30 22860.22958

+30 22860.24286

+30 22860.22201

Ωράριο Λειτουργίας

ΜΗΤΕ 1167Ε60000875501
iata hatta